Index Vakbarát Hírportál

Eb-selejtező: C. Ronaldót fél óra után sérülten kellett lehozni

2019. március 25., hétfő 22:46

Hétfőn hét mérkőzéssel folytatódtak a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezői, játszott Anglia, a vb-címvédő Franciaország és az Eb-címvédő Portugália is, amiben nem sokáig volt pályán a vb utána a csapatba visszatérő Cristiano Ronaldo, hiszen fél óra után combsérüléssel le kellett cserélni. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a portugál sérülése.

A 31. perces csere pillanatában Dušan Tadić büntetőjével még Szerbia vezetett, ám még a szünet előtt kiegyenlített Danilo Pereira, és végül maradt az 1-1 a lefújásra is.

stat

Anglia idegenben hajrázott nagyot – Marko Vešović góljával a 17. percben még Montenegró szerzett vezetést, ám nem bírták sokáig tartani az angol hengert, és Ross Barkley duplájával, illetve, Michael Keane, Harry Kane és Raheem Sterling góljaival végül 5-1-re fordítani tudott Anglia.

Montenegró-Anglia 1-5

Szintén kiütéses győzelmet arattak a világbajnok franciák, akik Izlandot verték 4-0-ra. Mind a négy francia gólt más játékos szerezte, sorrendben Samuel Umtiti, Olivier Giroud, Kylian Mbappé és Antoine Griezmann találtak be.

Franciaország-Izland 4-0

Eb-selejtező, hétfői eredmények

Rovatok