Index Vakbarát Hírportál

Gareth Bale ügynöke szerint szégyen, amit Zidane csinál

2019. július 22., hétfő 13:07

Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője eléggé felkavarta az állóvizet Gareth Bale-lel kapcsolatban: miután korábban arról beszélt, hogy szüksége van rá a csapatnak, szombaton brutális őszinteséggel azt nyilatkozta, hogy annak örülne legjobban, ha már másnap el tudnák adni a walesi játékost.

Bale ügynöke természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, keményen nekiment a francia szakembernek, azt azonban ő is megerősítette, hogy dolgoznak azon, hogy Bale elkerüljön jelenlegi csapatából – írja az AFP.

Szégyen, amit Zidane csinál, semmi tiszteletet nem mutat egy olyan játékos felé, akinek egyébként rengeteget köszönhet a Real Madrid.

– mondta a walesi ügynöke, Jonathan Barnett.

Bale mellőzése amúgy tényleg érdekes, mert mióta hat éve megérkezett a csapathoz,

Zidane ennek ellenére sokszor mellőzte, visszatérése óta pedig ez még látványosabb lett: Bale tizenegy meccsből mindössze hármon lépett pályára, és összesen 90 percet játszott az idény végén. A walesi a tavalyi szezon utolsó meccsén sem léphetett pályára, most szombaton pedig a keretbe sem került be a Bayern elleni, 3-1–es vereséggel végződő felkészülési meccsen.

Zidane egyébként azt mondta, semmi személyes indok nincs amögött, hogy megszabadulna Bale-től, de az biztos, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha a játékos elmenne a csapattól. Ez ugyanakkor nem lesz egyszerű, Bale-nek még három évig tart a szerződése a Realnál, a hatalmas fizetése miatt pedig nem sok olyan klub van, ami be tudná vállalni őt.

Rovatok