Index Vakbarát Hírportál

Dührohamot kapott a Juve-csatár, rúgott edzőt, molinót

2019. szeptember 18., szerda 08:31 | aznap frissítve

Különös fordulatot vett az Atlético Madrid elleni szerdai BL-meccsre készülő Juventus keddi edzése, miután egy feladat közben Gonzalo Higuaín idegei felmondták a szolgálatot. Az olaszok argentin labdarúgója a cicázásnak hívott edzésgyakorlat közben veszítette el a fejét, természetesen a passzolgató társak közt a labdát egyedül üldöző cica hálátlan szerepében. 

Atleti-Juve esélyek.

A labdát egyre frusztráltabban kergető csatár poharában az utolsó cseppet a kolumbiai Cuadrado pofátlanul eloxizott – levegőből elsarkazott – átadása jelentette, amitől szabályosan dührohamot kapott. Előbb lendületből, térdmagasságban beletalpalt Marco Ianniba, a Juventust irányító Maurizio Sarri segítőjébe, majd amikor az edző elmenekült, Higuaín figyelme a pálya szélén álló reklámtáblák felé fordult.

Az áldozatul választott molinónak esélye sem volt. Mire az eseményeken nevető Leonardo Bonucci taszajtásától végre lenyugodott egy kicsit a támadó, tombolása látványos nyomot hagyott az eszközön.

A tavalyi szezont a Milannál és a Chelsea-nél kölcsönben töltő, majd a nyáron meglepetésre Torinóban maradó csatár idén szokatlanul intenzív védőmunkájával hívta fel magára a figyelmet, meg persze ezzel a góllal.

A Juventus szerda este 21 órakor lép pályára Madridban az Atléti ellen a Bajnokok Ligája D csoportjának rangadóján.

Ne maradjon le semmiről!

Meccs

Rovatok