Index Vakbarát Hírportál

Magyar válogatott labdarúgót igazolt a Budapest Honvéd

2021. január 19., kedd 15:39

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Budapest Honvéd szerződtette Nagy Dominiket – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

A tízszeres válogatott labdarúgó kétéves szerződést írt alá a kispestiekkel. 

Vártam már, hogy aláírjak és eldőljön a sorsom, boldog vagyok, hogy itt lehetek a Honvédnál, hiszen csapattal edzhetek. Izgatottan várom, hogy a Honvéddal tréningezzek, örülök, hogy szinte mindenkit ismerek, játszottunk együtt, vagy éppen egymás ellen korábban.

Pisont Istvánnal szoros kapcsolatot ápolok, hiszen az utánpótlás-válogatottnál volt edzőm már. Azon leszek, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi formámat és játékba lendüljek. Bár ősszel egy rosszabb periódusban volt a klub, de azt gondolom, hogy a tavasz folyamán elindul felfelé a csapat. Ehhez szeretném hozzátenni a magamét jó és eredményes játékkal

– fogalmazott a 25 éves játékos a honvedfc.hu-nak.

A fővárosi együttes jelenleg a 10. helyen áll a bajnokságban. Az NB I tavaszi szezonja ezen a hétvégén folytatódik, a Honvéd a Zalaegerszeget fogadja.

Nagy Dominik 2017 januárjában szerződött külföldre, a lengyel bajnokságot háromszor nyerte meg a Legia Warszawával. Fél évet kölcsönben szerepelt a Panathinaikoszban.

A középpályás a klub második téli szerzeménye, szabadon igazolhatóként érkezett, csakúgy, mint Bőle Lukács.

Rovatok