Index Vakbarát Hírportál

Gyönyörű hosszabbításos góllal verte a Kisvárda a ZTE-t

2021. február 13., szombat 19:14

A Kisvárda pályaválasztóként a ráadásban szerzett pazar góllal 2–1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.

Az enyhe fölényben játszó Kisvárda némileg szerencsés találattal szerzett vezetést, ezt követően pedig még inkább a pályaválasztó csapat akarata érvényesült.

A szünetben hármas cserét hajtott végre a Zalaegerszeg, és gyorsan egyenlített is egy közeli góllal, a játék pedig kiegyenlítettebbé vált. Az utolsó negyedórára Futács Márkó kiállításával megfogyatkozott a ZTE, a Kisvárda pedig igyekezett megszerezni a három pontot érő találatot. Ez a csereként beállt Horváth Zoltán parádés mozdulata után sikerült is a ráadásban: a magának felpörgetett labdát fordulásból vágta a zalaegerszegi kapuba.

A Zalaegerszeg sorozatban hat nyeretlen bajnokinál tart, míg a Kisvárda három nyeretlen találkozó után gyűjtötte be ismét a három pontot.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Kisvárda Master Good–ZTE FC 2–1 (1–0)
Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Erdős
gólszerző: Bumba (25.), Horváth Z. (94.), illetve Favorov (50.)
sárga lap: Navrátil (33.), illetve Kálnoki-Kis (31.), Futács (40.), Szépe (77.)
piros lap: Futács (75.)

Kisvárda:
Dombó – Hej (Melnyik, a szünetben), Csirkovics (Ene, 73.), Prenga, Matheus – Lucas, Szimovics – Navrátil, Bumba (Zlicsics, 67.), Sassá (Kovácsréti, 67.) – Viana (Horváth Z., 81.)

ZTE:
Demjén – Lesjak, Szépe, Kálnoki-Kis – Szánthó (Babati, a szünetben), Favorov, Tajti (Vass, a szünetben; Németh E., 83.), Sankovic, Bedi – Futács, Könyves (Zimonyi, a szünetben)

(MTI)

Rovatok