Index Vakbarát Hírportál

Elmúlt a szerelem, szakított a világfutball álompárja

2021. március 11., csütörtök 09:39

Ki ne emlékezne a pillanatra, amikor a 2010-es dél-afrikai világbajnokság döntője (Hollandia–Spanyolország 0–1, h. u.) után Iker Casillas élő adásban csókolta meg Sara Carbonero riportert? A pár ekkor már egy ideje együtt volt, abban az évben össze is házasodtak, később két fiuk született.

A rutinos kapus 2015-ben a Portóba igazolt, tavaly nyáron fejezte be profi pályafutását, most pedig, úgy tűnik, véget ért a házassága is – legalábbis erről számolt be a spanyol Lecturas magazin. 

Állítólag már mindketten külön élnek, a szétválás békés volt. A család és a barátok már tisztában voltak a ténnyel, a spanyol közvéleményt azonban alaposan meglepte a hír.

Az álompárnak nem volt egyszerű az utóbbi években. Sara Carbonerónál 2019-ben diagnosztizáltak petefészekrákot, nem sokkal az után, hogy Casillas szívrohamot kapott a Porto edzésén. Jelenleg mindketten egészségesek.

A család tavaly nyáron tért vissza Madridba, a hölgy ismét a Radio Marcánál dolgozik, ahol karrierje kezdődött. Casillas jelenleg a Real Madrid Alapítványban tevékenykedik.

A románc 12 év után ért véget.

Rovatok