Index Vakbarát Hírportál

Végleg eldőlt Harry Kane sorsa a Tottenhamnél

2021. augusztus 25., szerda 14:49

Hetek óta forró téma a labdarúgás rajongói között Harry Kane és a vele kapcsolatos átigazolási pletykák. Ezúttal a támadó saját maga tett pontot a találgatások végére.

Az angol válogatott csatár távozása a Tottenham csapatától a nyár elejétől beszédtéma volt a labdarúgás berkein belül, legkomolyabb kérője a Manchester City volt. Pep Guardiola együttese hónapok óta ostromolja a londoni klub vezetőségét Kane játékjogáért, azonban mindig nemleges válasz érkezett az ajánlatokra. Legutoljára 150 millió fontos ajánlatot tett a City, de ez az összeg sem hatotta meg a Tottenham vezetőit, hogy megváljanak legfontosabb játékosuktól. 

Ezúttal Harry Kane az Instagram-oldalára posztolt és zárta le a hónapok óta nyitott kérdést. 

Egészen elképesztő volt látni vasárnap azt a támogatást, amit kaptam a Spurs szurkolóktól és olvasni a bíztató üzeneteket az elmúlt hetekben. Továbbra is a Tottenham játékosa maradok és 100%-osan fókuszálok arra, hogy sikereket érjünk el a csapattal. 

– fogalmazott Harry Kane. 

Így már minden Tottenham szimpatizáns megnyugodhat, lezárultak a Harry Kane körüli átigazolási hírek. A londoni klub kiválóan kezdte az idényt, a címvédő Manchester Cityt és a Wolverhamptont is legyőzte, kettő mérkőzés után hat ponttal, kapott gól nélkül áll az angol bajnokságban. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok