Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldo eltiltotta édesanyját a meccsnézéstől

2021. szeptember 6., hétfő 12:16

Óriási várakozás előzi meg Cristiano Ronaldo visszatérést az Old Traffordra. Az ötszörös aranylabdás portugál csatár 2009-ben hagyta el a Manchester United, majd a nyári átigazolási szezon egyik szenzációjaként bejelentették, hogy 12 év után ismét az angol rekordbajnok játékosa lesz.

A 180-szoros válogatott futballista szombaton léphet pályára először, amikor a Manchester United a Newcastle Unitedet fogadja a Premier League 4. fordulójában, ám az édesanyja, Dolores aligha lesz ott a nagyjából 75 ezer szurkoló között az Old Traffordon, mivel Ronaldo megtiltotta neki azok után, hogy korábban túlságosan ideges volt, és kétszer el is ájult.

Nem nézhet nagy meccseket. Mondtam neki, hogy nincs már édesapám, és nem akarom elveszíteni őt is, ezért nem nézhet negyeddöntőt, elődöntőt és döntőt sem. Nem értem, miért szokott annyira ideges lenni, de már kétszer is előfordult, hogy a stadionban elájult

– mondta minden idők egyik játékosa a Daily Mailnek adott interjújában.

Bár a szombati találkozó nem negyeddöntő, elődöntő vagy döntő, de az egész világ árgus szemekkel figyeli, mire képes a legenda 36 évesen a Premier League-ben, ezért hatalmas a jelentősége.

Ronaldo 2005-ben vesztette el édesapját, aki az alkoholizmus miatt májelégtelenségben hunyt el.

Édesanyám a család tartópillére, amit elértem, azt neki köszönhetem, mert mindig is támogatott. Keményen dolgozott, hogy a lehető legtöbbet megadja a gyerekeinek, különösen nekem, a legfiatalabbnak

– tette hozzá a játékos, aki jelenleg ötnapos karanténját tölti, mielőtt szerdán csatlakozik a csapathoz.

Rovatok