Index Vakbarát Hírportál

Neymar borzalmas sérülést szenvedett, hordágyon kellett levinni – videó

2021. november 28., vasárnap 15:24

A Paris Saint-Germain 3–1-es győzelmet aratott a St. Étienne otthonában a francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A sereghajtó vendégeként elért nyögvenyelős sikertől azonban aligha lesz boldog Mauricio Pochettino, főleg azért, mert Neymar súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

A brazil klasszisnak a 84. perc elején csúszott oda Yvann Maçon, aki egyébként a labdát rúgta el, Neymar azonban a bal lábával rálépett ellenfelére, a bokája pedig rettenetesen csúnyán aláfordult. 

Noha a világ legdrágább játékosának sokszor róják fel, hogy szimulál, itt az első pillanatban lehetett látni, hogy erről szó sincs, és valóban nagy a baj. Percekig ápolták a fájdalmas arccal fekvő klasszist, akit végül hordágyon kellett levinni. 

A 29 éves támadónak eddig is meggyűlt a baja a sérülésekkel, ez pedig most igencsak komolynak tűnik. Az első vizsgálatok utáni diagnózis alapján legalább hat hetet kell majd kihagynia.

A PSG a győzelmével továbbra is magabiztosan vezet a francia bajnokságban, a szurkolók ezenkívül azzal is vigasztalódhatnak, hogy Lionel Messi eddigi talán legjobb meccsét játszotta új csapatában, három gólpasszt is kiosztott.

Rovatok