Index Vakbarát Hírportál

Kiderült Cristiano Ronaldo titka: brokkolin, csirkén és rizsen él

2021. június 25., péntek 20:35

Portugália az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Belgiummal csap össze vasárnap este 9 órakor. Természetesen a legnagyobb érdeklődés Cristiano Ronaldót, az Eb góllövőlistáját öt góllal vezető portugál sztárt övezi, akiről csapattársa, a Juventus U23-as együttesében játszó belga Daouda Peeters osztott meg néhány érdekességet – írja a Marca a HLN-re hivatkozva.

Bár a 22 éves középpályás többnyire az utánpótláscsapatban kap lehetőséget, gyakran edz együtt a felnőtt kerettel, sőt már bemutatkozott a Juvéban Cristiano Ronaldo mellett. Peeters pedig azt is tudja, mi teszi a világ egyik legjobbjává a 36 éves portugált, amiben az étrendjének is nagy szerepe van.

Mindig ugyanazt eszi: brokkolit, csirkét és rizst. A vizet literszámra önti magába, Coca-Colát pedig sosem iszik. Cristiano mindig és mindenhol győzni akar, és nagyon jó hatással van a fiatal játékosokra is, akik mentorként, példaképként tekinthetnek rá

– mondta Peeters, hozzátéve, hogy Ronaldo az egész idényben nagyon odafigyel magára, és nem hiúságból edz ennyit, hanem azért, mert a testére munkaeszközként tekint.

Peeters szerint az a hiedelem is alaptalan, hogy a tükör előtt állna órákig a klasszis futballista, már csak azért sem igaz, mert nincs rá ideje, mindent a klubjának, az edzésnek és a labdarúgásnak rendel alá.

Nagyon kedves, a futballt viszont mindennél komolyabban veszi. A buszon szinte másról sem szokott beszélni. Most is rendkívül motivált lesz, hogy legyőzzék Belgiumot

– tette hozzá Peeters.

Rovatok