Index Vakbarát Hírportál

Lewandowski tájékoztatta a Bayernt, hogy a Barcához megy?

2022. április 11., hétfő 15:39

Az elmúlt hetekben csendesebb volt a helyzet Robert Lewandowski körül, de most újra robbant a bomba. Lengyel lapértesülés szerint a lengyel csatár tájékoztatta a Bayern München vezetését, hogy a Barcelonában folytatja karrierjét.

Az ötlet nem új keletű, nemrégiben mi is beszámoltunk ennek lehetőségéről, de ezt követően feltűnően nagy csend ült erre a frigyre.

A Sport.tvp.pl saját forrására hivatkozva arról számolt be, hogy a lengyel csatár megegyezett a Barcelonával, és erről tájékoztatta is már a Bayern vezetését.

A 33 éves futballista szerződése 2023 nyarán jár le a münchenieknél, akik viszont vonakodtak tárgyalást kezdeményezni vele az új egyezségéről, amit Lewandowski csalódottan vett tudomásul, és a távozás mellett döntött.

Ebben az idényben 40 tétmeccsen 46 gólnál jár, 2014-es szerződtetése óta pedig 369 fellépésen 340 találat és 69 gólpassz a mérlege.

Teljesítményén egyáltalán nem látszik, hogy augusztusban már 34 éves lesz, Xavi egyre jobbnak tűnő csapatában pedig valósággal lubickolhatna a következő években. 

Lewandowski piaci értékét a Transfermarkt.de ötvenmillió euróra becsüli.

(Borítókép: Alexander Hassenstein / Getty Images)

Rovatok