Index Vakbarát Hírportál

Itt a dráma vége, Kylian Mbappé eldöntötte, hol folytatja pályafutását!

2022. május 21., szombat 16:05

Egybehangzó sajtóértesülések immár véglegesen megerősítették, Kylian Mbappé meghozta a döntést jövőjét illetően, és elfogadja a Paris Saint-Germain hosszabbítási ajánlatát. A francia világbajnok ügye hónapokig húzódott, most került pont az ügy végére.

Pár nappal korábban sajtóinformációk szerint egészen elképesztő ajánlattal állt elő a PSG vezetősége Kylian Mbappé számára, ami többek között havi 4 millió fontos fizetést és további 100 millió font körüli aláírási bónuszt tartalmazott. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy ennek hatására döntött-e Kylian Mbappé a hosszabbítás mellett, de az biztos, jövőre is a párizsiaknál fogja folytatni pályafutását, miután visszautasította a Real Madrid ajánlatát. 

A hírek eddig arról szóltak, hogy szóban megállapodott már a madridiakkal a klubváltást illetően, de ezt a döntését változtatta meg, és tette le voksát a maradás mellett. 

A francia világbajnok csatár döntéséről tájékoztatta már Florentino Pérezt, a madridiak elnökét is. Az idényben 45 tétmeccsen 36 gólt és 26 gólpasszt jegyző támadót harmadszor választották meg a Ligue 1 legjobb játékosának, szerződése viszont a nyáron lejár, így szabadon távozhatott volna a francia fővárosból. 

A szerződéshosszabbítás részletei egyelőre nem nyilvánosak, de a hivatalos bejelentés már a mai nap folyamán megtörténhet. A PSG ma este játssza utolsó bajnoki mérkőzését a szezonban a Metz ellen.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok