Index Vakbarát Hírportál

A Barcelona tovább emelte ajánlatát Robert Lewandowskiért

2022. június 29., szerda 10:27

Egybehangzó médiaértesülések szerint az FC Barcelona ismét emelte a Bayern München támadójáért, Robert Lewandowskiért kínált összeget.

A Bild szerdán arról írt, hogy a katalán klub legújabb ajánlata 40+5 millió eurós a 33 éves lengyel válogatott futballistáért.

A Sport című spanyol lap úgy tudja, hogy ez a Barca utolsó ajánlata, s az egyesület reméli, hogy júliusban tető alá hozhatják az üzletet. Sajtóinformációk szerint a katalánok középpályása, Frenkie de Jong mintegy 65 millió euróért a Manchester Unitedhez igazol, ezzel szélesedik az egyesület anyagi mozgástere Lewandowski esetében.

A játékos szerződése 2023. június 30-ig szól Münchenben, és már többször hangoztatta, hogy idén szeretné elhagyni a német bajnok bajorokat, a vezetőség azonban nem támogatja a távozását. A lengyel támadó korábbi menedzsere a váltás okát is tudni véli. 

Cezary Kucharski úgy fogalmazott:

Lewandowski be akarja bizonyítani, hogy jobb csatár Karim Benzemánál. Ezért is akar a Barcelonába igazolni, a futball ugyanis számára munka, amelyhez rendkívül profin áll hozzá.

MTI

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok