Index Vakbarát Hírportál

Nemi erőszak vádjával letartóztattak egy angol élvonalbeli labdarúgót

2022. július 5., kedd 06:43

Jogi okok miatt nem lehet megnevezni a Premier League-ben szereplő labdarúgót, akit nemi erőszak vádjával tartóztattak le.

A Scotland Yard közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy a játékost hétfő kora reggel őrizetbe vették, míg a Metropolitan Police a Mirror Footballnak adott nyilatkozatában azt mondta:

Július 4-én egy húszas éveiben járó nő elleni állítólagos nemi erőszakról érkezett bejelentés a rendőrségre.

A játékos klubja tisztában van azzal, hogy a rendőrség kihallgatja, azonban nem kívánták kommentálni a történteket. A labdarúgót egy londoni címen tartóztatták le, és hétfő késő délután óta őrizetben van.

A letartóztatás veszélybe sodorta a fiatal labdarúgó következő szezon előtti edzéseken való részvételét, valamint a barátságos mérkőzéseken való szereplést. A Premier League augusztus 5-én kezdődik. A játékos várhatóan a téli, katari világbajnokságon is képviselné hazáját.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés bűncselekmény a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok