Index Vakbarát Hírportál

Mellkasi fájdalmakra panaszkodott, cseréje után kórházba vitték a Vidi támadóját

2022. augusztus 15., hétfő 08:48

Az FTC elleni bajnokin rendhagyó módon már az első félidőben lecserélte a Mol Fehérvár vezetőedzője, Michael Boris a csapat egyik legmagasabban jegyzett játékosát, Kenan Kodrót. A találkozót követő nyilatkozatokból kiderült, a játékos rosszul lett a pályán, mellkasi fájdalmakra, nehéz légzésre panaszkodott, ami miatt elővigyázatosságból már a meccs alatt kórházba is vitték.

„Nem tudtam beszélni a játékossal, légzési problémákra, a mellkasára panaszkodott. Egyelőre kórházban van, kivizsgálják, és holnapra meglátjuk, milyen az állapota” – nyilatkozta az M4 Sport riporterének a Fehérvár vezetőedzője, Michael Boris az FTC–Fehérvár meccs lefújása után.

A 28 esztendős spanyol támadó múlt nyáron az Athletic Bilbaótól szerződött a Vidihez, amelyben rögvest alapember lett, az előző évadban 27 NB I-es mérkőzésen 15 gól és hat gólpassz fűződött a nevéhez, továbbá a Magyar Kupában is betalált egyszer.

A jelenlegi kiírást sem kezdte rosszul, a 2. fordulóban a Honvéd kapuját vette be, de ami ennél is fontosabb: négy meccsen szerzett három góljával és egy gólpasszával kulcsfigurája a Fehérvár eddigi nemzetközi kupaszereplésének. Nem túlzás, óriási veszteség lenne, ha az 1. FC Köln elleni, csütörtöki Konferencia-liga-mérkőzésen nem lenne bevethető.

Kodro korábban olyan klubokban szerepelt, mint a Real Sociedad, az Osasuna, az FSV Mainz, a Grasshoppers vagy a Köbenhavn.

Az FTC–Fehérvár-mérkőzés meglepően sima, 4–0-s hazai győzelmet hozott. A találkozóról itt olvashat bővebben!

(Borítókép: Kenan Kodro. Fotó: Vasvári Tamás/MTI)

Rovatok