Index Vakbarát Hírportál

Úgy fest, az utolsó hajó is elúszott Cristiano Ronaldo számára

2022. augusztus 19., péntek 13:49

Nagyon úgy tűnik, hogy az utolsó hajó is elúszott Cristiano Ronaldo számára, miután a Dortmund vezérigazgatója, Hans-Joachim Watzke cáfolta, hogy a portugál klasszissal bármiféle kapcsolatban lennének.

Mint ismert, a portugál sztár elengedését kérte a Manchester Unitedtől, miután a csapat csak a hatodik helyen zárta az előző idényt, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában.

Márpedig az ötszörös aranylabdás a 20. BL-idényét szeretné egyhuzamban megkezdeni, amire még senki nem volt képes. 

Ennek érdekében ügynöke, Jorge Mendes a hírek szerint nagy erőkkel ajánlgatta őt Európa topklubjainak, de eddig rendre kikosarazták.

Legutóbb a Dortmundról szóltak a híradások, de úgy fest, ez a vonal sem hoz áttörést Cristiano Ronaldo számára.

Az átigazolási ügyekben rendre jól értesült Fabrizio Romano a Twitteren idézte a dortmundi vezérigazgató szavait a témában:

Szeretem Cristiano Ronaldo játékát, és határozottan szívmelengető élmény lenne őt a Signal Iduna Parkban látni. Ugyanakkor egyáltalán nincs semmiféle kapcsolat az érintett felek között

– zárta le a Dortmund érdeklődéséről szóló híreket Hans-Joachim Watzke.

Ha hinni lehet a CBS tegnapi értesülésének, akkor könnyen lehet, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy Cristiano Ronaldo számára marad a Manchester United egyedüli opcióként ebben az idényben is.

(Borítókép: Ash Donelon / Manchester United via Getty Images)

Rovatok