Index Vakbarát Hírportál

Hivatalos: Baloteli Zalaegerszegen folytatja a pályafutását

2022. augusztus 31., szerda 13:49

A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE hivatalos honlapján jelentette be két új igazolását: Kámi Beliánt a zalaegerszegi klub utánpótlásából, míg Philip Christopher Balotelit Nigériából szerződtették.

A ZTE FC a „jövő klubjaként” igyekszik lehetőséget biztosítani a tehetséges labdarúgóknak a folyamatos fejlődésben és karrierjük építésében, most pedig két játékos kapott profi szerződést a klubtól, akikkel kapcsolatban az egyesület sportigazgatója, Dragóner Attila így nyilatkozott: „Kámi Belián korosztályának egyik kiemelkedő játékosa Zalaegerszegen, aki fiatal kora ellenére remek fizikummal rendelkezik, tehetséges és jó munkabírású játékos. Az elmúlt két esztendőben már több alkalommal is lehetőséget kapott második csapatunkban, és amennyiben ilyen ütemben fejlődik, szép jövő várhat rá.  

Philip Christopher Balotelire egy utánpótlástornán vetett szemet megfigyelői csapatunk, tavasszal pedig háromhetes próbajátékon vett részt Zalaegerszegen, amelyen remekül teljesített. Gyors és alázatos játékos, aki reméljük, hogy hasonló utat járhat be, mint Meshack Ubochioma, aki mára a Zete meghatározó játékosává vált” – nyilatkozta a klub honlapjának Dragóner.

A Zalaegerszeg jól kezdte az OTP Bank Liga idei küzdelmeit, Richardo Moniz csapata öt fordulót követően két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel, hét pontot szerezve a tabella 6. helyén áll.

(Borítókép: ztefc.hu)

Rovatok