Index Vakbarát Hírportál

Anyagi problémák miatt visszalépett egy magyar csapat a harmadosztálytól

2022. szeptember 20., kedd 13:59

Anyagi nehézségek miatt visszalépett a labdarúgó NB III Közép csoportjának további küzdelmeitől a Balassagyarmati VSE – közölte a sajnálatos hírt a klub honlapja.

A Balassagyarmat tavaly a labdarúgó NBIII Közép csoportjának második helyén végzett, sőt az idei idénynek úgy vágott neki a csapat, hogy feljusson a második vonalba. Ennek ellenére még a harmadosztály hátralévő mérkőzéseire sem tud kiállni gazdasági helyzete miatt – szúrta ki az NSO

A Balassagyarmati VSE oldalán megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük. 

Sajnálatos döntést kellett meghoznunk. A Balassagyarmati Városi Sportegyesület (BVSE) 2022. szeptember 20-tól gazdasági helyzetére tekintettel visszalép a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett, 2022–23. évi NB III osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságban való további részvételtől. A BVSE eddigi fejlődésének alapját főként azok a gazdasági társaságok biztosították, amelyek az ismert recessziós helyzetben hozzánk hasonlóan fontos döntéseket kell meghozzanak működésük folytatásáról. Jelenlegi és korábbi támogatóinknak ezúton is köszönjük az eddigi együttműködést!

Köszönjük a BVSE minden, a csapat fejlődésében részt vevő támogató munkáját és azt, hogy sok felejthetetlen pillanatot élhettünk át! A szurkolók elkötelezett, minden körülmények között kitartó, odaadó támogatása sok fontos helyzetben adott energiát csapatunknak! 

Hozzáteszik: bíznak abban, hogy a gazdasági helyzet normalizálódása után újra sporttörténelmet írhatnak Nógrád megye labdarúgóéletében. 

A Balassagyarmat egyébként az idei szezonban nyolc forduló után 13 ponttal állt a tabella nyolcadik helyén. Legutóbb, múlt hétvégén az élvonalbeli Vasas ellen szenvedett 2–1-es vereséget a Magyar Kupában.

Rovatok