Index Vakbarát Hírportál

Tiszteletlenség! – a Tottenham edzője lehordta a brit újságírókat

2022. szeptember 30., péntek 10:11

Antonio Conte, a Tottenham Hotspur vezetőedzője azt mondta: tiszteletlennek tartja azokat a találgatásokat, melyek szerint Massimiliano Allegri menesztése esetén visszatér a Juventus labdarúgócsapatához, és majd akkor dönt a londoni szerződéséről, amikor annak eljön az ideje.

Az olasz szakember, aki 2011 és 2014 között háromszor is megnyerte a Serie A-t a torinói együttessel, tavaly november óta irányítja a Spurst, a megállapodása a mostani idény végéig szól.

Az olasz sajtó egy ideje arról cikkezik, hogy Conte válthatja Allegrit a Juvénál, amely jelenleg csak a nyolcadik az olasz bajnokságban, a BL-ben pedig elvesztette első két csoportmérkőzését.

„Ez tiszteletlen a Juventusnál dolgozó edzővel és velem szemben is” – nyilatkozott a Magyar Távirati Iroda által idézett Conte a szombati, Arsenal elleni észak-londoni derbi előtt. A Tottenham győzelem esetén átveheti a vezetést a tabellán.

Nincs megfelelő idő egy szerződés aláírására. Megtörténhet holnap vagy a Premier League-idény utolsó napján. A legfontosabb, hogy a klub és én is azt valljuk, együtt folytatjuk és egy irányba haladunk” – tette hozzá az 53 éves tréner.

A megfelelő időben meghozom majd a legjobb döntést. Jelenleg nagyon boldog vagyok” – hangsúlyozta.

(Borítókép: Antonio Conte a pálya szélén. Fotó: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

Rovatok