Index Vakbarát Hírportál

José Mourinho a buszon nézte végig, ahogy csapata történelmi sikert arat

2022. október 2., vasárnap 14:26

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) legutóbbi fordulójában az AS Roma idegenben, 2–1-re győzte le az Internazionale csapatát. A találkozót José Mourinho, a rómaiak vezetőedzője eltiltása miatt nem követhette végig a kispadon, ehelyett a parkolóban, a csapatbuszon ülve nézte a mérkőzést.

A portugál vezetőedzőt még az előző fordulóban, az Atalanta elleni mérkőzésen állították ki, ezért nem irányíthatta csapatát az Internazionale elleni rangadón. Így Mourinho ahelyett, hogy a Giuseppe Meazza lelátójáról nézze végig a mérkőzést, inkább a parkolóban, a csapatbuszon maradt, és onnan követte figyelemmel az eseményeket. 

Örülhetett annak, amit látott, mivel az AS Roma hátrányból fordított, és vitte el a győzelmet Milánóból. A győztes találatot a 75. percben Chris Smalling jegyezte. Amint véget ért a találkozó, Moruinho rögtön csatlakozott csapatához, és a játékosokkal együtt ünnepelte a hatalmas sikert. Lehetett is okuk az örömre a rómaiaknak, mivel 2017 után első alkalommal fordult elő, hogy az AS Roma legyőzte milánói riválisát. 

 (Borítókép: Getty Images)

Rovatok