Index Vakbarát Hírportál

Lionel Messi már búcsúzkodik

2022. október 6., csütörtök 20:37

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain 35 éves csatára hamarosan lezárja pályafutása egy fejezetét: az idei világbajnokság lesz számára az utolsó.

„Ez lesz az utolsó világbajnokságom. Nagyon jól érzem magam fizikálisan is, jó felkészülést tudhatok magam mögött, ami tavaly nem jött össze” – fogalmazott Lionel Messi, aki a saját lakásában adott interjút Sebastián Vignolo újságírónak, amelyet az ESPN szemlézett.

A PSG-ben játszó argentin klasszis 2006-ban, Németországban játszott először világbajnokságon, 2014-ben pedig a döntőig vezette a válogatottat Brazíliában. Argentína a november 20-án rajtoló katari világbajnokságon Szaúd-Arábiával, Mexikóval és Lengyelországgal került egy csoportba.

Messi várakozásairól az exkluzív interjúban elmondta, hogy Argentínát mindig az esélyesek között említik, ugyanakkor véleménye szerint most nem ők a favoritok.

Az interjú további érdekessége, hogy Messi kiemelte, nem tervezi, hogy edző lesz a játékos-pályafutását követően. Bár megjegyezte azt is, hogy korábban ezt mondta Zinédine Zidane is.

(Borítókép: Jean Catuffe / Getty Images)

 

Rovatok