Index Vakbarát Hírportál

Kiengedték a kórházból a Milánóban megkéselt spanyol labdarúgót

2022. október 30., vasárnap 16:02

Kiengedték a kórházból Pablo Marí Villarrát, a Monza spanyol labdarúgóját, akit csütörtökön többedmagával megkéseltek egy Milánóhoz közeli áruházban.

A klub tájékoztatása szerint a 29 éves játékos otthon lábadozik tovább, miután pénteken műtéten esett át, és várhatóan két hónap kihagyás vár rá. Marí nem volt életveszélyben, és azért volt szükség az operációra, hogy a sérült hátizmok minél gyorsabban regenerálódjanak.

A hátvéd – aki az Arsenaltól kölcsönben szerepel a Serie A újoncánál – viszonylag szerencsésen megúszta a támadást, melynek következtében azonban egy bolíviai pénztáros belehalt a sérülésébe.

A szupermarketben egy 46 éves férfi az egyik polcról kést vett magához, majd ismeretlen okból a közelében lévő vásárlókat kezdte szurkálni, és legkevesebb ötöt megsebesített. Az olasz sajtó szerint a támadó egy mentális problémákkal küzdő ember volt, akit gyanúsítottként vett őrizetbe a rendőrség. A férfit egy volt labdarúgó, Massimo Tarantino hatástalanította, aki a Bologna, az Internazionale és a Napoli játékosa is volt.

MTI

Rovatok