Index Vakbarát Hírportál

Döntött Pep Guardiola jövőjéről a Manchester City

2022. november 23., szerda 11:04

Az angol élvonalbeli Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy két évvel meghosszabbította menedzsere, Pep Guardiola szerződését. A spanyol szakember kontraktusa így 2025 nyaráig érvényes.

Már napok óta cikkezett róla az angol sajtó, szerdán délelőtt pedig bejelentette a Manchester City, hogy 2025 nyaráig meghosszabbítja Pep Guardiola jövő nyáron lejáró szerződését. 

Az 51 éves spanyol szakvezetőt 2016 júliusában nevezték ki a Manchester Citynél, azóta négy angol bajnoki címet nyert a csapattal, valamint ugyanennyi angol Ligakupát, egy FA-kupát és két angol Szuperkupát. A hőn áhított Bajnokok Ligája-győzelem azonban egyelőre nem jött össze az angol klubbal.

Boldog vagyok, hogy további két évig maradhatok a Manchester Citynél. Úgy érzem, még többet elérhetünk együtt, ezért is szeretnék maradni, hogy trófeákért küzdhessünk. Nem lehetek elég hálás a klubnak, hogy bízik bennem. Tudom, hogy a következő évtizede is nagyszerű lesz a csapatnak, a stabilitás a sikereink kulcsa. Különleges atmoszféra vesz itt körül, nem is lehetnék jobb helyen

– mondta Guardiola a szerződéshosszabbítás aláírása után.

Rovatok