Index Vakbarát Hírportál

Hiába a sok pletyka, valójában csak egy ajánlata van C. Ronaldónak

2022. december 21., szerda 09:46

Továbbra is egy méretes kérdőjel van Cristiano Ronaldo jövője előtt – írja a spanyol As nevű sportlap. A pletykák és találgatások ellenére csak egy hivatalos ajánlat van a portugál szupersztár asztalán.

Ahogy arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo viharos körülmények között távozott a Manchester Unitedtől, a klub a szerződésbontást a világbajnokság kezdete után jelentette be. A találgatások természetesen rögtön elindultak a jövőjével kapcsolatban, a spanyol lapok egybehangzóan egy arab ajánlatról írtak.

A szaúdi al-Naszr egyes hírek szerint évi 200 millió eurós fizetéssel csábítja a 37 éves portugál futballistát, aki a világbajnokságon az egyik mérkőzés után egy riportnek azt mondta: nem igazak a hírek, hogy megállapodott az al-Naszrrel.

A brit bulvárlapok eközben arról cikkeztek, hogy Cristiano Ronaldo hazatér, és nevelőklubjánál, a Sportingnál folytatja karrierjét. Ezt azzal próbálták bizonyítani, hogy az ötszörös aranylabdás klasszis luxusautóit Lisszabonban kapták lencsevégre. A világbajnokságot követően Ronaldo a Real Madridnál kért és kapott edzéslehetőséget.

A nemzetközi sajtóban megjelent találgatások összekötötték már Cristiano Ronaldo nevét többek között az Atlético Madriddal, a Barcelonával, a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel és a Napolival is, de arról is írtak, hogy az Egyesült Államok profi ligájába (MLS) szerződhet.

A spanyol As nevű sportlap úgy tudja, a pletykákkal ellentétben mindössze egy ajánlata materializálódott, méghozzá az al-Naszrtől. A szaúdi klub a hírek szerint már a 7-es mezt is előkészítette neki, ugyanis az azt eddig viselő játékosa a 77-esre váltott. 

(Borítókép: Cristiano Ronaldo a katari világbajnokságon. Fotó: Harry Langer / DeFodi Images / Getty Images Hungary)

Rovatok