Index Vakbarát Hírportál

A magyar válogatott videóelemzőjével vetettük magunkat a vb-döntő rejtelmeibe

2022. december 18., vasárnap 10:13

A nyers adatoknak kontextus nélkül semmi értelmük, de a meccsekkel együtt aranyat érnek – vallja Beregi István, a magyar labdarúgó-válogatott videóelemzője, aki többek között az idei Nemzetek Ligája-menetelésben és a tavalyi Európa-bajnokságon is segítette Marco Rossi munkáját. A Sportcast különkiadásában a világbajnokság alatt az M4 Sport közvetítéseiben is szerepet vállalt szakemberrel vetjük magunkat a vb-döntő rejtelmeibe. Fókuszban a katari meccstrendek, a csapatok főbb mutatói, a Mbappé- és a Messi-faktor, a várható kulcspárharcok és Didier Deschamps, illetve Lionel Scaloni meccsterve.

A különkiadásban a többi között arról beszélgetünk...

LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG
DÖNTŐ
16.00: Argentína–Franciaország – élőben az Indexen!
Loszaíl, Lusail Iconic Stadion. Vezeti: Marciniak (lengyel)
A várható kezdőcsapatok
Argentína: E. Martínez – Molina, Romero, Otamendi, Li. Martínez, Acuna – De Paul, E. Fernández, Mac Allister – Messi, Álvarez. Szövetségi kapitány: Lionel Scaloni
Franciaország: Lloris – Koundé, Varane, Konaté, T. Hernández – Tchouaméni, Rabiot – Dembélé, Griezmann, Mbappé – Giroud. Szövetségi kapitány: Didier Deschamps

Ne maradjon le semmiről, böngéssze az Index világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és még sok minden mást.

(Borítókép: Lionel Messi és Kylian Mbappé. Fotó:  Stephen Nadler / ISI Photos / Getty Images / Berengui / DeFodi Images / Getty Images)

Rovatok