Index Vakbarát Hírportál

Shakira a hűtőből jött rá, hogy Piqué megcsalta

2022. december 18., vasárnap 13:39

Júniusban került válságba a kolumbiai énekesnő, Shakira és Gerard Piqué világ- és Európa-bajnok spanyol–katalán labdarúgó házassága. Most újabb részletek derültek ki arról, hogyan jött rá a 45 éves énekesnő, hogy a sztárfocista másnak is csapja a szelet.

Júniusban rázta meg a celebvilágot a hír, hogy az álompár – Shakira és Piqué – válik. Több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a sztárfocista félrekacsingat, amin az énekesnő nem tudta túltenni magát, így bejelentették: külön utakon folytatják.

A kolumbiai énekesnő azonban most úgy döntött, nem titkolózik tovább, és elárulja, hogyan tudta meg, hogy a férje, akivel 11 évig együtt volt, megcsalta. Mint mondta: valami szokatlan dolgot fedezett fel a hűtőben.

A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igaz, mint ahogy gondolod

– mondta a brit This Morning című műsorban Shakira.

Ker Weinstein influenszer szerint Shakira úgy fedezte fel Piqué viszonyát, Clara Chia Marti jelenlétét a házában, hogy észrevette: valaki olyan ételt eszik a hűtőből, amit Piqué nem szeret. Az influenszernek pedig igaza is lehet, ugyanis a Puerto Ricó-i énekessel, Rauw Alejandróval közös új dalához, a Te Felicito című számhoz készült klipben, amelyben a Piquével való szakításáról énekel, egyértelmű célzás is van.

Az egyik jelenetben Shakira egy hűtőszekrénybe néz, amelyben Rauw Alejandro levágott feje fogadja, miközben azt énekli: „a bőrömet nem nyitotta fel a sebed, de a szememet igen”.

Ugyan egészen eddig nem lehetett tudni, mennyire viseli meg valójában a szakítás Shakirát, az énekesnő nemrég megtörte a csendet, és először mesélt a nyilvánosságnak az elmúlt hónapok történéseiről. 

Nehéz, mert mindez a nyilvánosság előtt zajlik, nem olyan, mint egy átlagos válás. Ez talán életem legsötétebb időszaka, amelybe a zene hoz újra fényt 

mondta korábban az Elle-nek adott interjúban Shakira. Az énekesnő számára mindig is a gyerekei voltak a legfontosabbak, így a mindennapokban is arra törekszik, hogy az otthonuk körül ólálkodó fotósok ellenére a gyerekek ne vegyenek észre semmi különöset abból, ami körülöttük zajlik.

A spanyol–katalán labdarúgó azonban, úgy tűnik, jól kijön új barátnőjével, a 23 éves egyetemista Clara Chia Martival, már közös fényképek is napvilágot láttak róluk. Piqué a jelenlegi idény közben döntött úgy, hogy befejezi profi pályafutását. A válogatottságot már a 2018-as világbajnokság után lemondta, így nem volt ott Katarban a spanyol csapattal. 

(Borítókép: Shakira 2015-ben. Fotó: J. Countess / Getty Images)

Rovatok