Index Vakbarát Hírportál

Hidegrázós videó: az argentin kommentátor reakciója a győzelemre

2022. december 19., hétfő 17:52

Argentína világbajnoki címét nemcsak a szurkolók, hanem a helyi televízió kommentátora is alaposan megkönnyezte. Andrés Cantor közvetítette az összes világbajnoki meccsét az argentinoknak, a győzelmet követően őt hallva nem nehéz megkönnyezni mindezt.

Argentína ülhetett fel harmadszor a világ trónjára, miután a katari vb fináléjában 2–2-es rendes játékidőt követően 3–3-as 120 perc után a tizenegyespárbajban 4–2-re legyőzte a címvédő Franciaországot. A mérkőzést közvetítő argentin kommentátor, Andrés Cantor 1962 decemberében született Buenos Airesben, de családjával gyermekkorában az Egyesült Államokba költözött. 1990 óta közvetít világbajnoki mérkőzéseket, a hangja pedig a legismertebb a spanyol ajkú nézők között, ő kezdett el először hosszan góóóóóóóóóóóólt kiabálni egy találat után.

A világbajnoki döntőt is ő közvetítette, és azok után, hogy a jó meccsért szurkoló nézőknek is érzelmes volt a találkozó, nehéz elképzelni, mit élhetett át Cantor a győztes tizenegyest követően. Az örömét látni és hallani viszont egészen különleges érzés: 

(Borítókép: Andrés Cantor. Fotó: Nathan Congleton / NBC / Getty Images)

Rovatok