Index Vakbarát Hírportál

Szexuális zaklatás gyanúja miatt nyomoznak a világ legsikeresebb futballistája után

2023. január 1., vasárnap 16:33

A spanyol ABC szerint állítólagos szexuális zaklatás miatt nyomoznak Dani Alves után a helyi hatóságok.

Az újság beszámolója szerint az állítólagos események december 30-án, péntek hajnalban történtek a barcelonai Sutton szórakozóhelyen, amikor is egy, a szobában tartózkodó nő idegesen riasztotta a helyi biztonságiakat.

A lány a riport szerint azt mondta, hogy a Barcelona korábbi futballistája a fehérneműje alá akart nyúlni, és fogdosta őt. Az eset után a biztonságiak értesítették a hatóságokat, és testi sértés és szexuális zaklatás miatt indítottak jegyzőkönyvet az esetben.

A futballista környezete határozottan cáfol minden kapcsolatot a játékos és az események között, azt állítják, alig volt egyáltalán a helyen, és nem történt semmi.

A katalán rendőrség vizsgálatot indított a szórakozóhelyen történt állítólagos szexuális zaklatás miatt. Az áldozat orvosi vizsgálaton esett át egy barcelonai kórházban, és a szervek felvették a vallomását, igaz, vádat még nem emeltek.

A 39 éves Dani Alves 126-szor lépett pályára a brazil válogatottban, erősítette a Barcelonát, a Juventust, a PSG-t és a Sevillát is, tavaly nyáron a mexikói UNAM Pumas játékosa lett. A pályafutása során szerzett 43 trófeájával a világ legeredményesebb futballistájának számít.

(Borítókép:  Neymar és Dani Alves 2022. december 9-én. Fotó: Michael Steele/Getty Images)

Rovatok