Index Vakbarát Hírportál

Így néz ki Cristiano Ronaldo szaúdi rezidenciája

2023. január 8., vasárnap 21:22

Eszelős luxus fogadta Cristiano Ronaldót és családját Szaúd-Arábiában. A brit Daily Mail szellőztette meg az információt, hogy az ötszörös aranylabdás veterán a rijádi Four Seasons Szálloda kétszintes királyi lakosztályát kapta meg – a végszámla potom 250 ezer fontot kóstál havonta, szúrta ki a MegveszLAK.

Ronaldo szerződtetése december végén lett hivatalos, és kedden, azaz január 3-án érkezett meg új csapatához, a kilencszeres szaúdi bajnok al-Nasszrhoz. Ennek ismeretében érdekes információ, hogy a csapat vezetősége már egy hónappal ezelőtt lefoglalta a lakosztályt a portugál támadó számára, aki ekkor még javában a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt...

A CR-ék által használt lakosztály 17 szobából áll, és a 99 emeletes hotel felső két szintjén terül el. Beszámolók szerint innen az egyik legjobb a kilátás Rijád városképére.

Ha Ronaldo romantikázni szeretne párjával, Georginával – erre annak ellenére is meglesz a lehetősége, hogy nem házasok, ugyanis sajtóhírek szerint mentességet kapott a törvényi kötelezettség alól, mely előírja, egy férfi csak a házastársával élhet együtt az országban –, a szálloda exkluzív vacsorát kínál nekik a Sky Bridge-en, a Kingdom Tower tetején, amely Rijád egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. A szállodánál megígérték, hogy az egész hidat elzárják a nyilvánosság elől, és a híd közepén állítják fel a vacsoraasztalt. A Kingdom Centre tetején átívelő, 300 méter magas híd páratlan panorámát nyújt az alatta lévő csillogó városra

– emelte ki a MegveszLAK.

A személyzetet arra kérték, hogy ne kérjenek szelfiket a sztárral. A szállodában teniszpályák, masszázskezelések, valamint szaunával és gőzfürdővel ellátott gyógyfürdő is rendelkezésre áll.

Ronaldo két és fél évre szóló szerződést írt alá szaúdi klubjával, idényenként cirka 200 millió euró üti a markát az al-Nasszr színeiben lejátszott meccsekért. 

Sajtóhírek szerint a megállapodás további két és fél évre Szaúd-Arábia futballnagyköveti posztját is Ronaldónak ígéri, az apanázsért cserébe az ország 2030-as világbajnokságra szóló rendezői pályázatát kell protezsálnia – a többi között saját hazája, Portugália kandidálásával szemben. 

A 37 esztendős portugál emlékezetessé tette keddi bemutatását, mivel összekeverte Szaúd-Arábiát Dél-Afrikával. 

Nem a pályafutásom vége az, hogy Dél-Afrikába jövök

– mondta Ronaldo, aki alig másfél hónapja más, az al-Nasszr sajtósai számára aligha szívderítő mondatokat is megfogalmazott Szaúd-Arábiával és a szaúdi ligával kapcsolatban.  

A lakosztályról nyilvánosságra került további fotókat itt tekintheti meg! 

(Borítókép: A rijádi Four Seasons Szálloda épülete. Fotó: Shutterstock)

Rovatok