Index Vakbarát Hírportál

Két és fél millió dollár a rijádi Ronaldo–Messi-slágermeccs VIP-belépője

2023. január 12., csütörtök 18:31

Egy szaúdi üzletember 2,66 millió dollárt (egymilliárd forint) kínált annak a találkozónak a VIP-belépőjéért, amelyet Cristiano Ronaldo és Lionel Messi csapata vív egy hét múlva Rijádban – adta hírül az MTI.

A szervezők szerint jelenleg Musref al-Hamdinak, az AqarOne ingatlanbefektetési konzorcium ügyvezető igazgatójának az ajánlata vezet a legdrágább jegyért kiírt licitáláson, amely jövő kedden zárul.

A Fahad Király Stadionban sorra kerülő bemutató meccsen Ronaldo új klubjának, az al-Nasszrnak és a szintén szaúdi al-Hilalnak a játékosaiból álló gárda csap össze Messi együttesével, a Paris Saint-Germainnel.

A sportág két szupersztárja legutóbb 2020 decemberében találkozott a pályán, amikor a Juventus 3–0-ra legyőzte a Barcelonát.

Az exkluzív jegy tulajdonosa részt vehet a mérkőzést követő ceremónián, beléphet az öltözőkbe, és találkozhat a futball két emblematikus alakjával.

Ronaldót kilenc napja mutatták be Szaúd-Arábiában, Messi pedig az arab ország turisztikai nagyköveteként is tevékenykedik. A PSG tulajdonosi köre a katari kormányhoz köthető, amely 2022 végén megrendezte a világbajnokságot.

 A Riyadh Season Cup elnevezésű gálameccsre 170 országból több mint kétmillió jegyigénylés érkezett.

Rovatok