Index Vakbarát Hírportál

15 milliót ért egy szerencsés fogadónak a Napoli–Juventus-meccs

2023. január 14., szombat 18:52

350 euróval fogadott, majdnem 36 750-nel lett gazdagabb egy szerencsés futballszurkoló Olaszországban, miután a Rómában feladott szelvényén pontosan tippelte meg a Napoli péntek este elért 5–1-es sikerét a rekordbajnok Juventus ellen.

Hiába a Juventus kiváló sorozata, a zsinórban nyolc – kapott gól nélkül – megnyert meccs Olaszországban, péntek este belefutott a késbe a Massimo Allegri vezette együttes, amely 5–1-es vereséget szenvedett a listavezető otthonában.

A kiütésnek – mint írtuk is – kevés előjele volt, emiatt aztán elképesztően magas oddsokkal lehetett fogadni a végkimenetelre. Egy tippjét Rómában feladó szerencsésnek azonban sikerült 350 euróból 36 750-et csinálnia, annak köszönhetően, hogy 104 az egyhez adták például az 5–1-es hazai sikert a rangadóra.

A sztoriról a Football Italia számolt be, amely azt is megjegyezte, nem az átszámolva cirka 15 millió forintos nyereményt érő szelvény volt az egyetlen, amely nagy pénzt ért az olasz fogadóknak, a közösségi oldalakon ugyanis terjed egy kép, amely szerint volt, aki 100-ból nyert 12 500 eurót.

A Juventus 1993 óta nem szenvedett ekkora vereséget, érdekesség, hogy az akkori 5–1-es Pescara-sikerből Massimo Allegri is góllal vette ki a részét jelenlegi klubjával szemben.

Az olasz bajnoki tabellát 18 forduló után tízpontos előnnyel vezeti a Napoli. A Juventus és az AC Milan pontegyenlőség mellett osztozkodik a második-harmadik helyen.

(Borítókép: Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Rovatok