Index Vakbarát Hírportál

25 évesen meghalt az MLS-ben szereplő csapat kulcsjátékosa

2023. január 19., csütörtök 16:28

Tragikus hírről számolt be az észak-amerikai profi labdarúgóliga: 25 éves korában meghalt Anton Walkes, a Charlotte védője. A fiatal játékos egy dél-floridai balesetben vesztette életét.

Anton Walkest gyászolja a sportvilág, miután napvilágot láttak hírek tragikus haláláról. A Charlotte játékosa Dél-Floridában szenvedett halálos kimenetelű balesetet helyi idő szerint csütörtök kora reggel – adta hírül csapata és az MLS.

A klubnál mindenkit lesújtott Anton Walkes tragikus halálhíre. Kiváló ember, apuka és csapattárs volt, akinek életvidám személyisége mindenkire hatással volt, akivel találkozott. Walkes az élet minden területén jobb emberré tette a körülötte lévőket, és a lehető legmagasabb színvonalon képviselte csapatát a pályán és pályán kívül is. Sokaknak nagyon hiányozni fog, gondolataink és imáink Walkes családjával vannak ezekben a szívszorító időkben. A klub teljes támogatásáról biztosítja az elhunyt családját

– írta David Tepper, a Charlotte FC tulajdonosa.

A 26. életévében elhunyt angol labdarúgó a Tottenham Hotspur akadémiáján nevelkedett, és 2016-ban vált profi játékossá. Az MLS-ben 93 mérkőzésen lépett pályára, mielőtt a Charlotte játékosa lett volna, három szezont töltött az Atlanta United kötelékében.

Anton Walkesra stabil kezdőjátékosként számítottak csapatában, az októberben befejeződött szezon utolsó mérkőzésein az összes percet pályán töltötte.

Februárban lett volna 26 éves.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok