Index Vakbarát Hírportál

Pénteken letartóztathatják a világ legsikeresebb futballistáját

2023. január 19., csütörtök 12:39

A katalán Sport információja szerint a helyi rendőrség arra készül, hogy pénteken őrizetbe vegye Dani Alvest, aki szexuális zaklatás vádjával nézhet szembe.

Arról korábban már az Indexen is beszámoltunk, hogy a Barcelona, a Juventus, a PSG és a Sevilla korábbi futballistája kapcsán az év végén vetődött fel, hogy egy szórakozóhelyen illetlenül viselkedett.

A katalán rendőrség helyi beszámolók szerint pénteken letartóztatja a futballistát a nyomozás részeként.

A mexikói Pumas játékosa a hírek szerint egy temetésre érkezett a katalán városba, és bár megerősítette, hogy elment egy ottani népszerű szórakozóhelyre, tagadja az ellene felhozott vádakat.

Igen, ott voltam azon a helyen, sok emberrel együtt, és jól éreztem magam. Akik ismernek, tudják, hogy szeretek táncolni, úgyhogy táncoltam, jól éreztem magam bárki személyes terének megsértése nélkül. Nem tudom, ki ez a hölgy. Megérkezel egy mosdóba, nem kérdezed meg, hogy ki van ott. Nem sértettem meg soha senki személyes terét. Hogyan tenném meg ezt egy nővel vagy lánnyal? Nem, az isten szerelmére

– idézik Dani Alvest, aki 2017 óta alkot egy párt Joana Sanz modellel.

A brazil válogatottal a katari világbajnokságon is részt vevő 39 éves védő 126-szor lépett pályára a nemzeti együttesben, a pályafutása során szerzett 43 trófeájával a világ legeredményesebb futballistájának számít.

(Borítókép: Zhizhao Wu/Getty Images)

Rovatok