Index Vakbarát Hírportál

Igaznak bizonyultak a hírek: letartóztatták a világ legsikeresebb futballistáját

2023. január 20., péntek 11:51

Őrizetbe vették Dani Alvest, aki péntek reggel már meg is érkezett tanúvallomást tenni az egyik barcelonai rendőrőrsre. A világ legsikeresebb futballistáját szexuális zaklatással vádolják.

A katalán rendőrség pénteken reggel letartóztatta a futballistát a nyomozás részeként. Ahogy arról korábban már beszámoltunk: a Barcelona, a Juventus, a PSG és a Sevilla korábbi futballistája kapcsán az év végén vetődött fel, hogy egy szórakozóhelyen illetlenül viselkedett.

A mexikói Pumas játékosa a hírek szerint egy temetésre érkezett a katalán városba, és bár megerősítette, hogy elment egy ottani népszerű szórakozóhelyre, tagadja az ellene felhozott vádakat.

Igen, ott voltam azon a helyen, sok emberrel együtt, és jól éreztem magam. Akik ismernek, tudják, hogy szeretek táncolni, úgyhogy táncoltam, jól éreztem magam bárki személyes terének megsértése nélkül. Nem tudom, ki ez a hölgy. Megérkezel egy mosdóba, nem kérdezed meg, hogy ki van ott. Nem sértettem meg soha senki személyes terét. Hogyan tenném meg ezt egy nővel vagy lánnyal? Nem, az isten szerelmére

– idézik Dani Alvest, aki 2017 óta alkot egy párt Joana Sanz modellel.

Dani Alves most részt vesz egy bírósági meghallgatáson, ahol egy bíró dönt ideiglenes helyzetéről, míg az ügyet kivizsgálják – adták hírül helyi beszámolók. 

A brazil válogatottal a katari világbajnokságon is részt vevő 39 éves védő 126-szor lépett pályára a nemzeti együttesben, a pályafutása során szerzett 43 trófeájával a világ legeredményesebb futballistájának számít.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok