Index Vakbarát Hírportál

Tovább gyűrűzik a korábbi Barca-sztár zaklatásos pere

2023. január 24., kedd 15:01

Tovább gyűrűzik a Dani Alvesszel kapcsolatos szexuális zaklatás ügyében indított per – derül ki a Marca beszámolójából.

Mint ismert, a Barcelona korábbi kiváló védője még év végén látogatott el a katalán városba, ahol december 30-án egy szórakozóhelyre látogatott el barátaival.

A Sutton nevű helyen egy nő idegesen hívta a biztonságiakat, mivel állítása szerint a brazil válogatott játékos a fehérneműje alá akart nyúlni, és fogdosta.

Az események múlt csütörtökön kezdtek felgyorsulni, amikor arról számoltak be a helyi lapok, hogy pénteken letartóztathatják minden idők legsikeresebb trófeahalmozó futballistáját, másnap pedig valóban őrizetbe is vették a 39 éves játékost.

Dani Alvesszel ezt követően szerződést bontott együttese, a mexikói UNAM, majd a Marca arról írt, hogy akár 12 évet is kaphat. 

A labdarúgó letartóztatása előtt teljes ártatlanságot vallott, és arról beszélt, hogy nem ismeri a szóban forgó nőt.

Igen, ott voltam azon a helyen, sok emberrel együtt, és jól éreztem magam. Akik ismernek, tudják, hogy szeretek táncolni, úgyhogy táncoltam, jól éreztem magam bárki személyes terének megsértése nélkül. Nem tudom, ki ez a hölgy. Megérkezel egy mosdóba, nem kérdezed meg, hogy ki van ott. Nem sértettem meg soha senki személyes terét. Hogyan tenném meg ezt egy nővel vagy lánnyal? Nem, az isten szerelmére

– idézték Dani Alvest, aki 2017 óta alkot egy párt Joana Sanz modellel.

Az egymásnak ellentmondó bizonyítékok (például a zárt láncú televíziós felvételek) azonban arra kényszerítették, hogy többször is megváltoztassa vallomását.

A Marca most a La Vanguardia alapján arról cikkez, hogy egy második tanú is megjelent, aki alátámasztja a december 30-i eseményeket.

Elmondása szerint Alves őfelé is erőszakosan nyomakodott, tapogatta őt, illetlen helyek irányába nyúlkálva.

Hír még Dani Alvesszel kapcsolatban, hogy biztonsági okok miatt másik börtönbe helyezték át.

(Borítókép: Cesar Gomez / Jam Media / Getty Images)

Rovatok