Index Vakbarát Hírportál

Messi? Ronaldo? Dehogy – az angol csapaté az év átigazolási bejelentése

2023. január 26., csütörtök 11:48

Láttunk már néhány kreatív megoldást a futballkluboktól, ha új igazolásokat jelentettek be, az angol másodosztályban szereplő Burnley azonban új szintre emelte a műfajt.

A Championship listavezetőjének van oka az örömre, hiszen ha nem történik valami váratlan meglepetés, és kerül óriási hullámvölgybe a csapat, tükörsimán juthat majd fel a Premier League-be. A másodosztályból az első két csapat kerül fel automatikusan az élvonalba, a Burnley előnye pedig jelenleg 18 pont a harmadik Watfordhoz képest.

A klubnál uralkodó jó hangulat a jelek szerint minden ott dolgozóra átragadt, a közösségi médiás tartalmakért felelős csapat ugyanis remek munkát végzett a napokban, a Shrek című mese egyik ikonikus jelenetét dolgozták át, így jelentették be az együttes új igazolását, a 22 éves dél-afrikai támadót, Lyle Fostert.

Messi? Ronaldo? Dehogy! A Burnley-nél Foster a befutó, aki a belga Westerlo alakulatától érkezett az éllovashoz. Ha a teljesítménye csak feleannyira lesz jó, mint átigazolásának bejelentése, már jól járt a klub.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo és Lionel Messi 2020. december 8-án. Fotó: Nicola Campo/LightRocket via Getty Images)

Rovatok