Index Vakbarát Hírportál

A PSG lenyúlhatja a Barcelona elől a Manchester City-sztárt

2023. február 7., kedd 13:54

Újabb kérő szállhat be a Bernardo Silváért folytatott harcba, francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain szerződtetné a Manchester City sztárját.

Korábban a Barcelona érdeklődéséről cikkeztek a nemzetközi lapok, az idény előtt egy 80 millió eurós csomagban kaparintották volna meg a portugál válogatott futballistát.

Pep Guardiola menedzser ugyanakkor nem kívánt megválni egyik kulcsjátékosától, aki óriási szerepet töltött be a bajnoki címek megszerzésében.

Ugyanakkor a katalán tréner nem ragaszkodik azokhoz a futballistákhoz, akik távozási szándékukat fejezik ki, és a hírek szerint a portugál középpályás is jelezte már, hogy váltani szeretne.

A Barca továbbra is szívesen látná a keretében, de a francia Le10 Sport értesülése szerint új kihívóra lelhet a PSG személyében.

A 28 éves játékos számára nem lenne ismeretlen a Ligue 1 légköre, hiszen anno a Monacótól érkezett, ahol együtt játszott a párizsiak sztárcsatárával, Kylian Mbappéval.

A Cityvel négy bajnoki címet, FA-kupát, négy Ligakupát és két angol Szuperkupát nyerő futballista a hírek szerint 70 millió euró körüli összegért válthat a nyáron.

(Borítókép: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Rovatok