Index Vakbarát Hírportál

Aligha engedik ki a börtönből a szexuális erőszakkal gyanúsított Dani Alvest

2023. február 10., péntek 18:19

Egyre reménytelenebb a vizsgálati fogságban tartott brazil labdarúgó, Dani Alves helyzete. A 39 éves sztár a gyanú szerint december 30-án éjszaka egy barcelonai szórakozóhely mosdójában megerőszakolt egy 23 éves lányt. A legutóbb a mexikóvárosi Pumasban játszó brazil korábban azt állította, hogy „csak” orális szexre kényszerítette a fiatal lányt, de most megtalálták a labdarúgó testnedveit az áldozat vaginájában is.

Egyik állítása a másik után dől meg a meglehetősen átlátszó módon védekező Dani Alvesnek. A brazil labdarúgó a gyanú szerint december 30-án éjszaka egy barcelonai szórakozóhely mosdójában megerőszakolt egy 23 éves lányt. 

A labdarúgás történetének legtöbb trófeáját begyűjtő védő kezdetben azt állította, hogy ott sem volt a mosdóban, aztán módosította vallomását, és azt mondta, közös megegyezéssel történt a szex, de az csak orális volt, most viszont erről is bebizonyosodott, hogy hazugság: 

megtalálták a brazil labdarúgó testnedveit az áldozat vaginájában, sőt a lány ruháján, az alsóneműjén és a Sutton nevű diszkó mosdójának kövezetén is. 

Dani Alves ügyvédcsapata megpróbálja kieszközölni, hogy védencük szabadlábon védekezhessen, az ügyészség azonban ragaszkodik az előzetes letartóztatáshoz, mivel fennáll a gyanúsított elmenekülésének, elrejtőzésének veszélye.

A legfrissebb fejlemények után aligha fogják szabadlábra helyezni a Barcelona egykori sztárját. 

(Borítókép: Dani Alves 2022. december 5-én. Fotó: Ercin Erturk / Anadolu Agency / Getty Images)

Rovatok