Index Vakbarát Hírportál

Neymar a BL-kudarc után belevetette magát a párizsi éjszakába

2023. február 16., csütörtök 16:50

Nem éppen profi élsportolóhoz illő viselkedést tanúsított Neymar, miután csapatával vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A brazil világsztár a mérkőzés másnapján pókerezni ment, sőt, egy gyorsétteremben is megfordult.

Kedd este, éppen Valentin-napon a Bayern München 1–0-s győzelmet aratott Párizsban a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Így a francia csapat rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát a müncheni visszavágó előtt. A kudarcot szemmel láthatóan nem viselték jól a párizsi játékosok, Sergio Ramos közvetlenül a mérkőzés után egy fotóst fel is lökött a pályán frusztráltságában.

Benézett az éjszakába

Viszont a csapat egyik legnagyobb sztárján, Neymaron közel sem voltak felfedezhetők a csalódottság jegyei, olyannyira nem, hogy a brazil játékos rögtön a találkozó másnapján már a párizsi éjszakában múlatta az időt. Helyi beszámolók szerint 

a 31 éves játékos a European Poker Tour párizsi állomására látogatott el, ahol meglehetősen sokáig játszott, majd onnan egy gyorsétterembe ment a barátaival vacsorázni. 

Érdekesség, hogy az együttes másik kulcsjátékosa, Kylian Mbappé a vereség után arra kérte csapattársait: különösen fontos most, hogy mindenki eleget aludjon, és megfelelően étkezzen annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészüljenek a kulcsfontosságú visszavágóra. Ezek szerint viszont Neymart ezek az intelmek nem hatották meg. 

A brazil sztár korábban már többször is hangsúlyozta, hogy igazából fárasztják az élsporttal járó kötöttségek. Más kérdés, hogy szolgálataiért évente nagyjából 58 millió euró üti a markát, de úgy látszik, ez sem túl motiváló számára, hogy élsportolóként viselkedjen. 

Neymar életvitelével már korábban is gondjai voltak a PSG-nek, a hírek szerint pedig egyébként is szabadulna játékosától a klub vezetősége, aki már idén nyáron csapatot válthat. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok