Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, eltört-e Neymar bokája a vasárnapi bajnokin

2023. február 20., hétfő 11:03

A Paris Saint-Germain tájékoztatása szerint nem tört el a csapat brazil sztárfutballistájának, Neymarnak a bokája a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

A 31 éves brazil támadó a Lille elleni rangadó második félidejének elején szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést, mely után hordágyon szállították le a pályáról.

Kificamodott a bokája, melyen MR-vizsgálatot végeztek el. Az eredmények alapján nincs törése

– áll a párizsi klub közleményében, melyben azt is jelezte, hogy két napon belül további vizsgálatokat végeznek majd el Neymar bokaszalagjain. Azt az egyesület nem közölte, hogy milyen hosszú kihagyás vár játékosára.

Christophe Galtier, a PSG vezetőedzője vasárnap arról beszélt, hogy meggyőződése szerint a feszített menetrend miatt sérült meg egyik legjobbja.

Ennek nincs köze a balszerencséhez. A sérüléseknek mindig megvan az oka, úgymint a sűrű program vagy a meccsek intenzitása, sosem véletlenszerűen történnek

– mondta a szakember a 4–3-ra megnyert meccset követően.

A Paris Saint-Germain sikerével öt ponttal vezeti a francia tabellát az Olympique Marseille előtt, mellyel vasárnap a 25. forduló rangadóját vívja majd, minden bizonnyal Neymar nélkül.

MTI

(Borítókép: Neymart hordágyon szállítják le a pályáról a Lille elleni bajnokin. Fotó: Xavier Laine / Getty Images) 

Rovatok