Index Vakbarát Hírportál

A PSG sztárja akár három-négy hetet is kihagyhat

2023. február 22., szerda 13:08

Bár a klub egyelőre nem közölte a kényszerpihenő hosszát, akár három-négy hétig is harcképtelen lehet Neymar, a Paris Saint-Germain brazil futballsztárja – írja az MTI.

A 31 éves támadó a Lille elleni vasárnapi rangadó második félidejének elején szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést, mely után hordágyon szállították le a pályáról. Később kiderült, hogy nincs törés, és a játékos bokaszalagjai sérültek meg. Az egyesület hozzátette: a jövő hét elején további vizsgálatok várnak a csatárra.

A Le Parisien című lap belső információkra hivatkozva azt írta: a klubnál azzal számolnak, hogy Neymarnak három-négy hetet kell kihagynia. Ha ez igaznak bizonyul, akkor a dél-amerikai légiós nem léphet majd pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 8-ai visszavágóján. A múlt heti, párizsi első meccsen 1–0-ra nyertek a bajorok.

Neymar az utóbbi időben bokaproblémákkal küzd. A katari világbajnokságon már az első csoportmérkőzésen megsérült, és csak a Koreai Köztársaság elleni nyolcaddöntőben tért vissza a brazil válogatottba.

(Borítókép: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Rovatok