Index Vakbarát Hírportál

Jó híreket kapott a Manchester United a Barcelona elleni meccs előtt

2023. február 22., szerda 14:56

Jó híreket kapott a Manchester United a Barcelona elleni Európa-liga-párharcot megelőzően, Antony és Harry Maguire is visszatérhet.

A két csapat az Európa-liga nyolcaddöntőjéért küzd egymással, múlt héten Barcelonában 2–2-re végeztek, így még teljesen nyílt a párharc.

A manchesteri csapatnál négy meccs után térhet vissza a lábsérüléséből felépülő brazil szélső, míg az angol védő térdproblémák után lesz újra bevethető.

Még van hátra edzésünk, de a várakozások szerint Harry Maguire és Antony is bevethető lesz – idézi a Manchester Evening News Erik ten Hag vezetőedzőt. – Anthony Martial elkezdte a limitált edzéseket, de még nem játszhat.

A taktikát firtató kérdésekre válaszolva elmondta: lesznek változtatások az első meccshez képest, de ezt majd a pályán mutatnák be.

A Barcelonánál Pedri sérülés, Gavi eltiltás miatt nem léphet pályára, ami a bokasérüléséből felépülő Sergio Busquets szerepvállalását eredményezheti.

A párharcot megnyerő együttes bejut az Európa-liga legjobb 16 csapata közé, ahol a Ferencváros csoportelsőként már automatikusan szerepel.

(Borítókép: Robbie Jay Barratt – AMA / Getty Images)

Rovatok