Index Vakbarát Hírportál

Besétált a rendőrségre, és feladta magát a korábbi magyar válogatott labdarúgó

2023. március 3., péntek 14:55

A győri rendőrkapitányság sikkasztás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki Tokody Tibor ellen, aki pályafutása alatt kétszer húzhatta magára a magyar labdarúgó-válogatott mezét. Később Tokody saját maga sétált be a rendőrségre, és feladta magát – írta meg a 24.hu.

Tokody Tibor neve azóta már a körözési listáról is lekerült. 

A férfi ellen 2021 nyarán adtak ki először körözést, a felhívás pénteken ismét megjelent a police.hu oldalon, vagyis a hivatalos szervek több mint másfél éve vártak arra, hogy felelősségre vonhassák a volt játékost. A hírek szerint Tokody annak hallatán, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene, saját maga sétált be a rendőrségre, és feladta magát. 

Tokody Tibor az Újpestben kezdte a karrierjét, majd éveken át a Győri ETO FC játékosa volt, rövid ideg Németországban is légióskodott. 2013-ban bajnok lett a Győrrel, 2008-ban és 2010-ben pedig bronzérmet szerzett az NB I-ben.

Tokody 2016-ban hagyott fel a profi labdarúgással, utána megpróbálkozott az edzősködéssel, de az utóbbi években már elszakadt a futballtól. Győrben élt, a Sportal információja szerint volt olyan időszak az életében, amikor csaposként dolgozott egy italozóban.

Rovatok