Index Vakbarát Hírportál

Minden arra utal, hogy a Real Madrid elhappolta az egyik legnagyobb csillagot

2023. május 3., szerda 17:09

Egybehangzó sajtóértesülések szerint június végén Jude Bellingham, az egyik legkeresettebb fiatal labdarúgó eligazol Dortmundból, és a Real Madrid játékosa lesz.

A spanyol labdarúgó élvonalban szereplő Real Madrid mindenben megegyezett Jude Bellinghammel, a Borussia Dortmund középpályásával – írja a mérvadó Marca saját forrásaira hivatkozva, amelyet Fabrizio Romano is megerősített.

A hírek szerint a madridiak vezetősége meggyőzte az angol válogatott csillagát, hogy a Real Madridot válassza, még annak ismeretében is, hogy a Liverpool vagy a Manchester City sokkal kecsegtetőbb fizetést kínáltak számára. Sajtóértesülések megerősítették, hogy 

a 19 éves kiválóság 2029-ig ír alá szerződést a spanyol fővárosban, és június 30-án csatlakozik új klubjához.

Az egyezségben fontos szerepet játszott Juni Calafat, a Real Madrid vezető játékosmegfigyelője, aki korábban felfedezte Vinícius Júniort és Rodrygót.

A Dortmund német hírek szerint 140 millió euróban határozta meg Bellingham kivásárlási árát, de a Marca úgy tudja, hogy a Madrid vélhetően képes lesz mindezt lealkudni egy 100-120 millió euró körüli összegre.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok