Index Vakbarát Hírportál

Minden eddiginél több BL-mérkőzést követhetnek a nézők a Sport TV-n

2023. június 1., csütörtök 15:56

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a Sport TV-t üzemeltető AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI-CNE) hosszú távú, többéves megállapodása értelmében továbbra is követhetik a nézők a Sport TV-n az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit.

A Bajnokok Ligája a labdarúgás szerelmeseinek egyik kedvenc sorozata, az ősztől tavaszig tartó futballszezon legtöbb keddjén és szerdáján kötelező program a találkozók megtekintése. 

Az UEFA és az AMCNI CNE új, többéves szerződésének köszönhetően ez a továbbiakban is így lesz. Sőt, a Bajnokok Ligája reformjának köszönhetően minden eddiginél több mérkőzés kerülhet képernyőre a következő években – olvasható a kommünikében.

Megváltozik a rendszer

Mint ismert, 2024-től új versenykiírás lép életbe a legrangosabb európai kupasorozatban, ugyanis már 36 csapat kerül a főtáblára, így akár 30 százalékkal is nőhet az élő közvetítések száma. Mivel a Sport Televízió új szerződése már ezekre az évekre is vonatkozik, így a Sport 1-en és Sport 2-n minden eddiginél több találkozót követhetnek a labdarúgás szerelmesei.

Örömmel jelentjük be, hogy ismét sikerült megszereznünk a világ egyik legértékesebb sportjogát, így nálunk láthatják majd a nézők Magyarországon a legtöbb BL-mérkőzést. Megtisztelő, hogy az UEFA úgy gondolja, nálunk van jó helyen a Bajnokok Ligája, és továbbra is megbízik bennünk. Minden játéknapon, minden meccsidőpontban érdemes lesz majd a csatornáinkra kapcsolni. Semmivel sem hasonlítható össze a Bajnokok Ligája súlya és értéke a labdarúgásban, itt tényleg a legjobbak szerepelnek, a legkiválóbb játékosok, és a legerősebb klubok

– fogalmazott a jogszerzéssel kapcsolatban Málnay B. Levente, az AMCNI CNE vezérigazgatója.

Rovatok