Index Vakbarát Hírportál

Az Arsenal 105 millió eurós ajánlatot tett, de úgy fest, ez is kevés!

2023. június 20., kedd 15:39

Egybehangzó brit sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) ezüstérmes Arsenal 90 millió fontos, 105 millió eurós ajánlatot tett a West Ham Unitednek Declan Rice-ért.

Az értesülések szerint az „ágyúsok” 75 millió fontot utalnának első lépésként, további 15 millió pedig különböző feltételek teljesülése mellett érkezhetne.

Ez egyben új átigazolási rekordot is jelentene az Arsenalnál, jelenleg Nicolas Pépé 72 milliós megvétele a csúcs.

Könnyen lehet, hogy egy darabig még marad is, mivel

a hírek szerint még ez az összeg sem lesz elég a West Ham Unitednek!

A „kalapácsosok” egyrészről úgy vélik, hogy ez a 15 milliós opció nehezen lehívható, másrészt azt várják, hogy a bajnoki címet, FA-kupát és Bajnokok Ligáját is megnyerő Manchester City is csatlakozik a versenyhez.

A 24 éves középpályás a Chelsea utánpótlásából került tíz évvel ezelőtt a West Ham Unitedhez, ahol a 2017. májusi bemutatkozása óta összesen 245 tétmérkőzésen lépett pályára, nemrégiben pedig Európa-konferencialigát nyert.

Rice az ír korosztályos válogatottakat kijárva 2019-ben mutatkozott be az angol felnőttválogatottban, tagja volt a Nemzetek Ligájában bronzérmes, az Eb-döntős és a világbajnoki negyeddöntős csapatnak is, eddig 43-szor viselhette a „háromoroszlánosok” dresszét.

Rovatok