Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik: Folyamatosan kérdezgettem az ügynökömet, hogy történt-e valami

2023. augusztus 2., szerda 11:36

Szoboszlai Dominik a Liverpool honlapjának adott interjút, melyben elmesélte, hogyan élte meg, amikor szóbahozták a klubbal, és onnantól kezdve hogyan teltek a napjai.

Láttam a pletykákat, és mindennap írogattam és hívtam az ügynököm, hogy történt-e valami, van-e valami új dolog

– mesélte Szoboszlai Dominik, hogy hogyan telt számára az időszak, amikor rendszeresen szóba hozták a Liverpoollal. Szoboszlai elmondása szerint folyamatosan az átigazolásokkal foglalkozó pletykaoldalakat bújta, hátha megtud valami újdonságot. 

A klub weboldalán megjelent interjúban a magyar válogatott csapatkapitánya megjegyezte, mindig hárman, ő, az édesapja és az ügynöke, Esterházy Mátyás hozzák meg a döntéseket. 

Az ügynököm írt a WhatsApp-csoportunkba, én épp nyaraltam, apám is valami mást csinált, úgyhogy csináltunk egy közös hívást. Az ügynököm pedig nem szokott semmit mondani, amíg az nem biztos. Csak akkor keres meg, ha már közel van a döntés

– elevenítette fel a történetet. 

Szoboszlai elmondta, az átigazolás lényegi része gyakorlatilag három nap alatt lezajlott. Hozzátette, a pletykákkal jellemzően nem foglalkozik, mert a legtöbb néhány napig tart. A Liverpoollal kapcsolatos hírek azonban folyamatosan keringtek a közösségi médiában, és ezért kezdte el izgatni, hogy pontosan mi is történik. 

Az interjúban Szoboszlai az új edzőjéről, Jürgen Kloppról is beszélt:

Az edző hihetetlen, mennyire szeretne nyerni, és ezt imádom. Nagyon rendes, jó személyisége van, és hihetetlen energiával áll a pálya szélén… olyan, mintha be szeretne állni focizni hozzánk. Néha úgy érzem, hogy fel fog szaladni a pályára, és leszerel valakit. 

Rovatok