Index Vakbarát Hírportál

Hosszú hetekre kidőlt a Fradi kulcsjátékosa, három Ekl-mérkőzésről lemarad

2023. szeptember 14., csütörtök 11:28

Szerdán szurkolói ankétot tartott Kubatov Gábor klubelnök és Orosz Pál vezérigazgató a Ferencváros labdarúgócsapatának szimpatizánsainak, melyen kiderült, mennyi ideig nem számíthat a szakmai stáb a csapat egyik legjobbjára, Adama Traoéra.

Kubatov Gábor, a ferencvárosi vezetés első embere Orosz Pál vezérigazgató társaságában válaszolt a szurkolók kérdéseire, melyek többek között Máté Csaba leváltását és Adama Traoré sérülését firtatták.

A sportvezetők elmondták, rendkívül nehéz döntést hoztak, mikor a magyar szakembert nem erősítették meg pozíciójában, de úgy gondolják, ez volt a jó döntés. Mint ismert, az FTC új vezetőedzője a szerb Dejan Sztankovics. 

Ami pedig Traoért illeti, a Fradi kulcsjátékosa a mali válogatottban szedett össze egy sérülést, mely elég súlyos, így legalább nyolc hétig nem számíthat játékára a szakmai stáb – árulták el a klub vezetői. Ennek értelmében a villámléptű és gólerős, az előkészítésben is jeleskedő szélső egyéb tétmérkőzések mellett az Európa-konferencialiga csoportkörében az első három forduló – a Csukaricski és a Genk elleni hazai, valamint a Fiorentina elleni idegenbeli – mérkőzését biztosan kihagyni kényszerül.

A Ferencvárosi TC menetrendje a Európa-konferencialiga F csoportjában:

Rovatok