Index Vakbarát Hírportál

Szörnyű csapás érte Szoboszlai Dominik csapattársát

2023. október 29., vasárnap 06:10

Kolumbiában szombaton elrabolták Szoboszlai Dominik liverpooli játékostársa, Luis Díaz szüleit. A labdarúgó édesanyját, Sirelis Marulandát már kiszabadították a rendőrök az emberrablók fogságából, de az édesapáról egyelőre nem tudni semmit. Megjósolhatatlan, hogy az események hogyan befolyásolják a vasárnap 15.00 órakor kezdődő Liverpool – Nottingham Forest bajnoki mérkőzést.

Szombaton Kolumbia északi részén, La Guajira tartományban, Barrancas város közelében bűnözők elrabolták Luis Díaz, a Liverpool kolumbiai labdarúgója szüleit. 

Szoboszlai Dominik játékostársának édesanyját, Sirelis Marulandát időközben már kiszabadították a rendőrök az emberrablók fogságából, de az édesapa, Luis Manuel Díaz hollétéről egyelőre még nem tudni semmit.

A kolumbiai honlapokon olvasható hírek szerint Luis Díaz szülei terepjárójukon utaztak Barrancas közelében, amikor motorkerékpáros gengszterek megállították a gépkocsit, kirángatták a játékos apját és anyját, majd elhajtottak velük. 

A szülők kiszabadítását célzó akciót személyesen Gustavo Petro, Kolumbia köztársasági elnöke irányítja.

Az alábbi videón Luis Diaz szüleinek háza és a környék látható, ahol az emberrablás történt:

 Luis Díazt 2022. január 30-án szerződtette a Liverpool az FC Portótól, a hírek szerint 45 millió euróért. Díaz eddig 58 mérkőzésen 14 gólt szerzett a Vörösök csapatában, a kolumbiai válogatottban pedig 43 meccsen 9 gól a mérlege. 

Rovatok