Index Vakbarát Hírportál

A Ferencváros válogatott védője Görögország felé veheti az irányt

2024. január 2., kedd 19:22

Görögországban arról cikkeznek, hogy Samy Mmaee jó eséllyel a Panathinaikosz futballistája lesz – szúrta ki a Nemzeti Sport Online. 

A görögök egy angol riporter, Fraser Gillan információira hivatkoznak cikkeikben. A Team Talk újságírója az X-en is közzétett bejegyzésében azt írja, Samy Mmaee-t több klub is szívesen látná sorai között. 

Az athéni források mindezt azzal egészítik ki, hogy a tízszeres marokkói válogatott játékosra nagy szüksége lenne a görög klubnak, ami elsősorban épp a védelmét szeretné megerősíteni a téli átigazolási időszakban.

Az FTC 27 éves védőjének nyárig van szerződése a zöld-fehérekkel, de a görög bajnokságban jelenleg második Panathinaikosz már most, és akár 1,5 millió eurós ajánlatot is tehetne a bekkért. 

A játékos két éve, 2021 februárjában – sajtóhírek szerint 500 ezer euróért cserébe – igazolt a zöld-fehérekhez Belgiumból. 

A védő öccse, Ryan Mmaee 2023 nyarán hagyta el az FTC-t, ő az angol másodosztályú Stoke City futballistája lett. 

A Ferencváros címvédőként a labdarúgó NB I második helyén telel, az őszi „bajnok” – megszakítva a fővárosiak hét éve tartó sorozatát – a Paks lett. 

Rovatok